pátek 3. července 2009

Webtip - Pozitivní ladění (motivace)


Špatných a smutných zpráv je kolem nás spousta. Těch dobrých je jako máku (či šafránu?). Proto vítám pozitivní obsah stránek, které potěší duši a navíc čtenáře mohou motivovat k lepšímu. Mezi ně patří stránky, které jsem objevil již před časem a mohu je jen doporučit. Zkuste a uvidíte...

Skvělý den.cz - vynikající projekt pana Z. Š., který s ocelovou pravidelností, den co den, vkládá motivující a "burcující" myšlenky, které čtenářům pomáhají vyhrávat v boji sami se sebou a dosahovat svých cílů.

Peoplecomm.cz - charakteristika těchto stránek je ve slovech autora "Pomáháme nacházet rovnováhu mezi vyděláváním a radostí ze živta". Velmi trefné! Mj. obsahují testy rovnováhy, bohatý odkazník na zdroje duševní posily (tzv. "sólotripy" - filmy, knihy, videa) a především blog s velmi interesantními články. Chápu, že ne pro všechny, ale pro mne určitě. Díky Tomášovi.

Pozitivní noviny.cz - slovy autora a zakladatele, Pavla Loužeckého, "Oáza pohody a optimismu na síti". Vřele doporučuji tuto medicínu. Každý si určitě vybere bez ohledu na věk. A především milovníci písmenek, jelikož texty, bohaté a láskyplné texty, převažují. Nebo se mýlím?

Technická poznámka: názvy těchto stránek jsou česky a odkazy vás zavedou na správnou adresu psanou webovštinou (bez diakritiky a mezer).

Hezké rozhlednutí a počtení. Co tomu říkáte? Máte svůj pozitivní webtip?

Žádné komentáře:

Okomentovat